1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[7.1.x][Z2] OFFICIAL AEX by davidevinavil VoLTE working

Discussion in 'Custom Z2plus Rom releases' started by davidevinavil, May 2, 2017.

  1. Daryll Castromero

    Joined:
    Jun 6, 2017
    Messages:
    42
    Likes Received:
    3
    the best rom for zuk z2! it's smooth and fast on stock kernel but it's twice as smooth and fast on jaguar kernel. A clear recommendation!
     
    #361
  2. Michael

    Michael New Member

    Joined:
    Jun 30, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    What do you mean with jaguar kernel?
    How can I install this and what is the benefit? (Performance, battery, something else)

    Will receive my zuk z2 pro end of this week, looking forward.

    Gesendet von meinem H60-L04 mit Tapatalk
     
    #362
  3. kabmouadh

    kabmouadh Member

    Joined:
    Feb 2, 2017
    Messages:
    54
    Likes Received:
    13
    jaguar kernel is for z2 plus / z2 not the pro version

    Sent from my Z2 Plus using Tapatalk
     
    #363
  4. baki

    baki New Member

    Joined:
    Apr 12, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    So what do you recommend ? what is the best combination ?

    Stay on stock kernel ? darkmoon kernel ? or jaguar kernel ?

    Thanks
     
    #364
  5. washere

    washere Member

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    44
    Likes Received:
    16
  6. Wajeeh Khan

    Wajeeh Khan Member

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    104
    Likes Received:
    20
    jaguar at least for the current rom
     
    #366
    Blazemaster12 likes this.
  7. DonTomato

    DonTomato New Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    5
    How is it possible to get rid of the date in the top right corner @homescreen?
    It blocks the top two columns and I cannot delete it... :(
     
    #367
  8. morin

    morin Member

    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    75
    Likes Received:
    37
    Hi,

    Is there a way to reject a call by flipping, i mean turn over, the phone ?
     
    #368
    Akhk likes this.
  9. vchip nt cloud

    vchip nt cloud New Member

    Joined:
    May 20, 2017
    Messages:
    7
    Likes Received:
    4
    settings -> extensions -> clock & date -> date hidden

    See if it works for you.
     
    #369
    DonTomato likes this.
  10. DonTomato

    DonTomato New Member

    Joined:
    May 15, 2017
    Messages:
    10
    Likes Received:
    5
    Thx for your reply, did not work though (just hides the date in the status bar). I changed the launcher for now but Id prefer to geht rid of it.
    Any tips are welcome!
     
    #370
  11. Vicky

    Vicky New Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Rom is not rooted. Is anybody having superSu handy or can provide a link?

    Sent from my Z2 Plus using Tapatalk
     
    #371
  12. kingracer

    kingracer Member

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    37
    Likes Received:
    6
    I'm using fresh magisk with no problems at all. Fresh edition can be found here: http://tiny.cc/latestmagisk
     
    #372
  13. mad

    mad New Member

    Joined:
    Wednesday
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm having issue with calls. Whenever I try to call someone, it will hang up immediately. Any thought ?
    Did a clean install yesterday from xda, used arm64 7.1 mini gapps. I'm using a regular zuk z2.

    edit: I restart my phone a couple time and was able to call once, not working anymore, I don't know what was different that time.
     
    #373
  14. mirakulixs

    mirakulixs New Member

    Joined:
    Nov 1, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    #374
    Last edited: Jul 19, 2017 at 8:47 PM
  15. washere

    washere Member

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    44
    Likes Received:
    16
    I use magisk but if you want to use SuperSU to flash for rot, google and downloaf and flash:
    SuperSU-v2.82-201705271822.zip

    Or similar SuperSU. Worked when I tried it once.
     
    #375
  16. Vicky

    Vicky New Member

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks !! I did that an hr ago

    Sent from my Z2 Plus using Tapatalk
     
    #376
  17. morin

    morin Member

    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    75
    Likes Received:
    37
    Upgrade to last TWRP for Zuk Z2 plus, then follow instruction in OP (first post of this thread) and you should be good !
     
    #377
  18. arzee.83

    arzee.83 New Member

    Joined:
    Nov 28, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    i currently at latest DU.. if i was gonna move to this ROM, do i need to reinstall user apps from scratch?
    or will titanium backup on user apps+data is just fine?
    i don't wanna install all my user apps all over again..
     
    #378
  19. DarthZuk

    DarthZuk New Member

    Joined:
    Wednesday
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've been using this rom for a couple of day... first of all: THANKS @davidevinavil for the great work! Only two bugs(?) found:

    - apps can't be locked in background; even if i do (closing the padlock in the upper-right corner of the card in the multitask screen) after some times or if I press the cleaning-ram button the apps close.

    - Google camera worked like a charm... until yesterday. After the last app update infact, it crashes every time at launch

    Inviato dal mio Z2 Plus utilizzando Tapatalk
     
    #379
    Last edited: Jul 21, 2017 at 4:23 PM
  20. washere

    washere Member

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    44
    Likes Received:
    16

    I came from DU to this. I did:

    Backup apps + data with titanium
    Wipe: cache, Dalvik, system, data
    Flashed aex, gapps nano, Magisk, Magisk-ad-block, Magisk-busybox

    I reboot and flash beans-gapps-mini always too.

    Instead of Magisk, can flash supersu for root. I prefer Magisk. Also installed Magisk app manager apk as usual too.

    To upgrade versions of aex, I just wipe: cache, Dalvik & system. Keeps my apps, desktops etc.
     
    #380

Share This Page