1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Κριμα...

Discussion in 'Greek' started by orecha, Nov 7, 2017.

  1. orecha

    orecha New Member

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Εχω περασει την Lineage 14.1 που ειναι γενικα μια καλη custom που δεν κανει ομως auto rotation ,αλλα ουτε και το προσφατο update της 5-11-2017 αφου παντα κολλαει στο τελος.Το βασικο μου προβλημα παντως ειναι οτι δεν μπορω να τηλεφωνησω χωρις προβληματα (??)Το αφτι μου ακουμποντας στην οθονη ενεργοποιει παντα τις επιλογες του status bar και γινεται μυλος.Ισως ειναι θεμα καποιας απλης ρυθμισης που αγνοω. Εχω γυρω στο μηνα το zuk z2 pro και ηδη σκεφτομαι να το αλλαξω.
    Κριμα στο zuk z2 pro που φαινεται κορυφη απο hardware...
     
    #1
  2. chtsarts

    chtsarts Member

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Δοκιμασε να βαλεις τις baseband.
    Δες εδω: https://zukfans.eu/community/threads/radiomodem-basebands-z2-pro-only.7342/
     
    #2
  3. orecha

    orecha New Member

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Ευχαριστω αλλα φαινεται δεν ξερω τα βασικα!
    Τι ειναι οι baseband και ποια ειναι η χρησιμοτητα τους? Τι ελπιζω να διορθωσω αν τις περασω?
     
    #3
  4. chtsarts

    chtsarts Member

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Μάλλον είναι κάτι που έχει η stock rom και χρειάζονται οι custom roms για να λειτουργήσουν σωστά. Τις κάνεις κανονικά εγκατάσταση μεσω twrp χωρίς wipe. Διορθώνουν τα προβλήματα auto rotate, αισθητήρες κτλ Θα σου πρότεινα να τις δοκιμάσεις αν και εγώ προσωπικά δεν τις έχω δοκιμάσει. Πάντως από όσους έχουν απαντήσει στο forum βλέπω ότι δουλεύουν. Εφόσον δεν χρειάζεται wipe δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Βέβαια κρατά backup μέσω του twrp για κάθε ενδεχόμενο
     
    #4
  5. orecha

    orecha New Member

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Δεν εχω να χασω κατι,θα το δοκιμασω και θα σου πω .Ελπιζω τουλαχιστον να λυθει το προβλημα του status bar στα τηλεφωνηματα μου
     
    #5
  6. orecha

    orecha New Member

    Joined:
    Oct 25, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Τιποτα!Μια απο τα ιδια και απο πανω κολλησε και ο boot loader και εκανε συνεχεια loops και δεν μου φορτωνε την ROM.
    Η συνεχεια γνωστη ..Format -φλασαρισμα τηνROM-copy το back up- restore και ειμαι παλι οπως και πριν.
    Καλη προσπαθεια ,καληνυχτα !
     
    #6

Share This Page