PERSISTENT BOOTLOOP

May 9, 2017
4
0
1
#1
Hello, guys! i have a zuk z2 4/64, everything was smooth until 2-3weeks ago. at first i observed that the battery was draining a bit faster, maybe 33% faster, lets say...and also the startup was slower, always a bit slower than the previous time, 30-50 seconds from when i press the power-on button until the wallpaper appears.
one day, 2 weeks ago, it didnt start, it was on bootloop and it showed me some baterry errors, like when it was powered off and connected to the power outlet it shows 80% and 1 minute after, when it starts, it shows 20%. for a few times i was able to get into the menu(if the phone was in charge, it was booting, but in the moment i get it out from the power outlet, it gets into bootloop). now i cannot start it, no matter what i try.
last night i flashed ot with QFIL(flat build with the 2.5 zui version), i think it worked the flashing, because for a split-second it has booted and i saw some chinese characters, the ones that show at the first power-on with the phone, the ones with first settings/configuration. but after that second, it got back to bootloop.
do you have other solutions? can my baterry be damaged? (it is still flat, it was working very ok before, i didnt slip the phone into water or anything).
i would really apreciate any good answer.

SHORT VERSION: BOOTLOOP PERSISTING EVEN AFTER FLASHING SUCCESFULLY
 
May 9, 2017
4
0
1
#2
37561280_316086845631798_7298768406646358016_n.jpg 37561280_316086845631798_7298768406646358016_n.jpg 39266604_2177596602480683_6643351999230246912_n.jpg 39294902_445815159248511_619931336076951552_n.jpg 39310549_903665009827095_3276340506681933824_n.jpg 39388951_304665426971139_7852313313697333248_n.jpg
TODAY I WASNT ABLE AT ALL TO REACH EDL MODE, I TRIED MORE THAT 100 TIMES. WHILE TRYING, AT SOME POINT I GOT INTO THIS STRANGE MENU THAT I EVEN DIDNT KNOW IT EXISTED. THE TOUCHSCREEN IS NOT WORKING ON THAT MENU.