1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Πόσοι είμαστε;

Discussion in 'Greek' started by Thanos, Feb 19, 2017.

  1. Velerofodis

    Velerofodis New Member

    Joined:
    Jun 25, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Τελικά φίλε μου ποια ρομ έβαλες;

    Στάλθηκε από το Z2 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     
    #61
  2. onisim

    onisim New Member

    Joined:
    Aug 12, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.
    Κάτοχος του zuk edge 6/64
    Ήρθε με marshmallow από το κινεζομάγαζο.
    Θέλω να βάλω nugat.
    Υπάρχει κάποιος οδηγός?
    Έψαξα λίγο και στο forum & στο net και ότι διάβασα δεν ήταν και το πιο εύκολο.
    Υπάρχει κάποιος από Αθήνα που να το έχει κάνει και να μπορεί να με βοηθήσει?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Στάλθηκε από το ZUK Z2151 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     
    #62
  3. macgyver

    macgyver New Member

    Joined:
    Jul 18, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Άλλος ένας εδώ με το zuk Ζ2 από τον Φλεβάρη και την ΑΕΧ 4.5 μέσα και πάει σφαίρα
     
    #63
  4. Velerofodis

    Velerofodis New Member

    Joined:
    Jun 25, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Αναβαθμίσεις παίρνεις φίλε μου γιατί εγώ ήμουν lineage os και σταματούν τώρα οι αναβαθμίσεις .
     
    #64
  5. macgyver

    macgyver New Member

    Joined:
    Jul 18, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Πήραμε τελευταία αναβάθμιση 20 Σεπ.
    Από εκεί και μετά δεν έχω καταλάβει αν θα πάμε στο Ορεο και θα σταματήσει με αυτήν
     
    #65
  6. aristidis540

    aristidis540 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    γεια σας παιδια εχω κανα 8μηνο το zuk z2 και μολις το πηρα πέρασα την ινδική μαμα,δυστυχώς εχουν ερθει αναβαθμίσεις και εχει πρόβλημα εγκατάστασης -(εχω και ενα θεματακι με διαφιμησεις).
    Οποτε λεω να στήσω απο την αρχή το κινητό με ροοτ..ποια ειναι ποιο ελαφριά ρομ και να παίρνει αναβαθμίσεις (τα ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν)..
    Για αρχη πως ρουταρουμε ...γιατι δεν μου δουλεύει το titanium backup.
     
    #66
    Last edited: Oct 8, 2017
  7. Nickkissas

    Nickkissas Member

    Joined:
    Aug 21, 2016
    Messages:
    62
    Likes Received:
    5
    Νομιζω με το που κανεις ρουτ χανονται ολα τα δεδομενα .. εγω χρησιμοποιω mokeeκαι ειναι πολυ καλη και σταθερη ρομ..αμα θες μπορεις να αναβαθμισεις μεσο υπολογιστη την κινεζικη/ινδικη ρομ μαμα
     
    #67
  8. aristidis540

    aristidis540 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    επειδη μου εσπασε τα νευρα με τις διαφημησεις που πετουσε προσπάθησα να περασω το TWRP αλλα δυστηχως δεν τα καταφερα.
    μετα πατησα εργοστασιακές ρυθμίσεις,εκανα πολυ ωρα για να το στησω οπως ηταν ,,και μου εβγαλε διαφημίσεις μετα απο 3 μερες .....έλεος .
    θα ξαναδοκιμασω να περασω το twrp σε αλλο υπολογιστη μπας και το παρει...
     
    #68

Share This Page