[SOLVED] Snapchat problem :(

Jan 10, 2017
30
8
8
From Poland
#1
Witam
Mianowicie mam problem z zalogowaniem się.
Próbowałem wszystkiego , stosowałem się do instrukcji na stronie snapa ale nic nie pomaga :/
Po próbie logowania za każdym razem wyskakuje to :
Screenshot_2017-03-28-19-13-17-0113814135.png




Gdy odwiedzam link wyskakuje to :
Screenshot_2017-03-28-19-13-42-1447788195.png



Mimo zastosowanie się do tych instrukcji dalej jest to samo :(
Na innym urządzeniu wszystko działa :/
Jestem na ROM'ie od Franco ZUI 2.3 multilanguage
Ma ktoś podobny przypadek ?
 

KcprNw

New Member
Oct 25, 2016
13
1
3
20
Poland
#2
Jeśli masz xposed to musisz odinstalować jego biblioteki, zalogować się, a potem możesz z powrotem zainstalować xposed.
Jeśli go nie masz to będziesz musiał mieć bo snap mógł się przyczepić do tego że masz root (u mnie nie było z tym problemu) i użyć jakiegoś modułu ukrywającego root
 
Jan 10, 2017
30
8
8
From Poland
#3
Jeśli masz xposed to musisz odinstalować jego biblioteki, zalogować się, a potem możesz z powrotem zainstalować xposed.
Jeśli go nie masz to będziesz musiał mieć bo snap mógł się przyczepić do tego że masz root (u mnie nie było z tym problemu) i użyć jakiegoś modułu ukrywającego root
Mimo tego i tak nie działa :/ moduł RootCloak nie pomaga :(
 
Jan 10, 2017
30
8
8
From Poland
#4
Rozwiązałem problem.
Musiałem przeinstalować system i nie rootować telefonu. Zalogowałem się normalnie po czym zrobiłem roota następnie backup snapa przez Titanium Backup no i to tyle :):)